
SVÆRHEDSGRAD
5

FORBEREDELSE
15

KOGETID
40

PERSONER
4
Ingredients:
- 4 hele ferskner
- 450g brun sukker
- 225g mørk rom
- 1 vaniljestang skåret på langs
- 2 stænger usaltet smør
- Knivspids havsalt
- 1 kop crème fraiche
Method:
- Anbring en aluminiumbakke på en varm grill.
- Skær fersknerne i halve, og tag stenene ud. Læg fersknerne med den overskårne side nedad på den varme bakke, og grill dem, indtil fersknerne får en klar farve, eller ca. 2 til 5 minutter.
- Hæld brunt sukker og rom over fersknerne, og tilsæt vaniljestangen. (Hæld rommen forsigtigt, og undgå at stænke eller spilde alkoholen, da den vil antændes!) Tilsæt smørret til retten.
- Lad fersknerne grille i yderligere 20 minutter, eller indtil de er bløde.
- Tag dem af grillen, og server dem med en klat crème fraiche.