
SVÆRHEDSGRAD
5

FORBEREDELSE
10

KOGETID
15

PERSONER
3
Ingredients:
- 2 auberginer
- 2 gule zucchinier
- 2 grønne zucchinier
- 2 mellemstore hvide løg
- 1 stilk bladselleri
- 4 mellemstore tomater
- 1/2 kop olivenolie
- 250g rå babyspinat
- 2 stilke rosmarin
- 2 spsk. frisk citronsaft
- 1 tsk. paprika
- Salt og sort peber
Method:
- Skær auberginerne, de gule zucchinier og de grønne zucchinier i tykke skiver på 2-3 cm. Snit løget i både. Overfør grøntsagerne til en stor skål, og drys dem let med salt. Lad de saltede grøntsager hvile i ca. 20 minutter.
- Skær bladsellerien på kryds i tynde skiver, og skær tomaterne i stykker på 12mm.
- Skyl de saltede grøntsager, og tør dem med et rent viskestykke. Læg dem tilbage i skålen og bland dem med olivenolie.
- Anbring de oliedryssede grøntsager på en meget varm grill. Når de er brunede og blevet lidt bløde, så anbring dem i en stor skål, og bland dem med spinat, tomat, bladselleri, rosmarin, citronsaft, paprika og sort peber.
- Serveres bedst med friskbagt brød.