Grillet Grøntsagssalat
SVÆRHEDSGRAD
5
/10
FORBEREDELSE
10
  min
KOGETID
15
  min
PERSONER
3
Ingredients: 
  • 2 auberginer
  • 2 gule zucchinier
  • 2 grønne zucchinier
  • 2 mellemstore hvide løg
  • 1 stilk bladselleri
  • 4 mellemstore tomater
  • 1/2 kop olivenolie
  • 250g rå babyspinat
  • 2 stilke rosmarin
  • 2 spsk. frisk citronsaft
  • 1 tsk. paprika
  • Salt og sort peber
Method: 
  1. Skær auberginerne, de gule zucchinier og de grønne zucchinier i tykke skiver på 2-3 cm. Snit løget i både. Overfør grøntsagerne til en stor skål, og drys dem let med salt. Lad de saltede grøntsager hvile i ca. 20 minutter.
  2. Skær bladsellerien på kryds i tynde skiver, og skær tomaterne i stykker på 12mm.
  3. Skyl de saltede grøntsager, og tør dem med et rent viskestykke. Læg dem tilbage i skålen og bland dem med olivenolie.
  4. Anbring de oliedryssede grøntsager på en meget varm grill. Når de er brunede og blevet lidt bløde, så anbring dem i en stor skål, og bland dem med spinat, tomat, bladselleri, rosmarin, citronsaft, paprika og sort peber.
  5. Serveres bedst med friskbagt brød.