
SVÆRHEDSGRAD
3

FORBEREDELSE
60

KOGETID
20

PERSONER
4-6
Ingredients:
- 2 svinemørbrader på ca. 2kg
- 2 spsk. frisk timian
- 20 aspargesstilke
- 3 spsk. vindruekerneolie
- 1 citron
- 2 spsk. sukker
- Salt og peber
Method:
- Fjern sener og fedt fra mørbraden, og sæt smag på den med masser af salt, peber og timian. Pak den krydrede mørbrad ind i plastik, og lad den hvile i køleskabet i en time.
- Skyl asparges grundigt, og tilsæt salt, peber og sukker.
- Anbring stilkene i et lavt, ovnfast fad med citronsaft og olie.
- Fjern plastikken, og grill den marinerede mørbrad ved høj varme i 5 til 8 minutter på hver side, eller indtil den når en temperatur på 145C° indeni. Tag mørbraden af grillen, og lad den hvile i 5 til 10 minutter.
- Mens mørbraden hviler, så læg asparges på grillen, og grill dem lige akkurat længe nok, til de bliver stærkt grønne, men stadig er sprød-møre.
- Til servering så læg 5 stilke asparges på hver tallerken, og anbring den skiveskårede mørbrad ovenpå.
- Serveres bedst med en grøn salat og varmt brød.