Svinemørbrad
MED TIMIAN OG ASPARGES
SVÆRHEDSGRAD
3
/10
FORBEREDELSE
60
  min
KOGETID
20
  min
PERSONER
4-6
Ingredients: 
  • 2 svinemørbrader på ca. 2kg
  • 2 spsk. frisk timian
  • 20 aspargesstilke
  • 3 spsk. vindruekerneolie
  • 1 citron
  • 2 spsk. sukker
  • Salt og peber
Method: 
  1. Fjern sener og fedt fra mørbraden, og sæt smag på den med masser af salt, peber og timian. Pak den krydrede mørbrad ind i plastik, og lad den hvile i køleskabet i en time.
  2. Skyl asparges grundigt, og tilsæt salt, peber og sukker.
  3. Anbring stilkene i et lavt, ovnfast fad med citronsaft og olie.
  4. Fjern plastikken, og grill den marinerede mørbrad ved høj varme i 5 til 8 minutter på hver side, eller indtil den når en temperatur på 145C° indeni. Tag mørbraden af grillen, og lad den hvile i 5 til 10 minutter.
  5. Mens mørbraden hviler, så læg asparges på grillen, og grill dem lige akkurat længe nok, til de bliver stærkt grønne, men stadig er sprød-møre.
  6. Til servering så læg 5 stilke asparges på hver tallerken, og anbring den skiveskårede mørbrad ovenpå.
  7. Serveres bedst med en grøn salat og varmt brød.